Bliv lærer på Hans Rømer Skolen - fast stilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

 

Bliv lærer på Hans Rømer Skolen – ledig, fast lærerstilling

 

Vi arbejder for at skabe det bedste og rareste skoletilbud for skolens forældre og deres børn. Vil du være med?

 

Træd ind på en skole, hvor du fra start oplever

  • glade, imødekommende børn og voksne
  • en dygtig og ambitiøs personalegruppe
  • vi danner væredygtige børn og unge med fokus på læring og trivsel

Kort sagt –

 

Første gang du sætter dine ben på Hans Rømer Skolen

Vil du straks mærke, at skolen er et rart sted at være, man trives i vores nære fællesskaber. Eleverne trives faktisk så godt, at vi ligger over landsgennemsnittet i den nationale trivselsmåling. Du vil blive mødt af mange forskellige børn og voksne, vi har plads til forskellighed. Du vil også kunne se og fornemme, at vi passer rigtig godt på vores skole.

 

Den moderne folkeskole med plads til idéer og udvikling

Vi er en klassisk, men samtidig også moderne folkeskole. Vi er som fagprofessionelle ambitiøse på både vores elevers vegne, men også vores egen. Vi vægter et højt fagligt indhold i vores undervisning og vores opgaveløsning, vi arbejder fokuseret på at skabe god trivsel hos vores elever. Samtidig er vi nysgerrige og kan ikke lade være med at få og give plads til nye ideer, der styrker vores skoletilbud yderligere.  

 

Vores mål & drømme

Vi ønsker at udvikle vores skoletilbud yderligere. Derfor ser vi ind i en nær fremtid, hvor vi i endnu højere grad kommer til at arbejde ud fra et klart defineret børnesyn om, at børn gør det så godt, de kan. Vi vil også tage næste skridt i vores bestræbelse på at udvikle og arbejde ud fra en fælles, pædagogisk praksis, hvor vi alle gør det, vi ved virker og det, der skal til for at skabe det bedste læringsmiljø for vores elever. Netop for at gøre eleverne både fagligt stærkere og sikre god trivsel for vores elever.

 

Vær fælles om hverdagen – med stor grad af frihed

Udover at skabe bedste skoletilbud til glæde for skolens forældre og skolens elever, er det også vigtigt for os at have et godt arbejdsfællesskab og arbejdsmiljø. Vi er på skolen, når det er påkrævet, vi giver også mulighed for at du selv tilrettelægger, hvor og hvornår du lægger dine individuelle arbejdstimer. Det giver for os rigtig god mening – og værdi.

 

Vil du være en del af Hans Rømer Skolen?

Så er det altså nu, du skal søge den ledige stilling som lærer hos os. Stillingen er på fuld tid og til besættelse snarest muligt og senest den 1. august 2024. Kan du starte senest 1. maj (og være med til planlægningen af næste skoleår), er det optimalt. Vi venter dog gerne med at ansætte dig til det nye skoleår, hvis du først ønsker at starte til august.

 

Du er godt hjulpet på vej til at få tilbuddet om den faste stilling som lærer, hvis du

  • er uddannet lærer
  • har fag nogle af fagene matematik, dansk, sprog, billedkunst, idræt, musik, håndværk/design og måske oveni også har en vejlederbaggrund?
  • befinder dig allerbedst i arbejdet med børn fra 3. – 7. klasse
  • selvfølgelig er vild med at udvikle og lave god undervisning samt ser styrken i at gøre det sammen med dine kolleger & din ledelse
  • som en naturlighed møder eleverne ud fra børnesynet om, at de gør det så godt, de kan – vi indretter os herefter og møder dem der
  • i bund og grund bare er den rette lærer og det allerbedste match – så skal du søge uanset, hvilke fag og ’andre gode sager’, du kan byde ind med

Er du blevet mere nysgerrig eller har du spørgsmål, kontakt os endelig. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge. 

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

14-03-2024

Samtaletidspunkt

Uge 12

Ansættelsesdato

01-05-2024

Kontaktperson

skoleleder Pernille Rigstad
56923405 / 30465627

Arbejdssted

Hans Rømer Skolen
Hans Rømersvej 27, 3720 Aakirkeby

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

Center for Skole
Fælles om at levere det bedste. Øens seks folkeskoler, to specialskoler og Ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter fordelene, ved at arbejde sammen. Hver folkeskole er unik og har deres personlighed. Fælles for os er, at vi er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give eleverne en grøn (ud)dannelse. Vi sætter pris på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene til vores børn. Velkommen til Fælles Folkeskole Bornholm.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hans Rømer Skolen, Hans Rømersvej, 3720 Aakirkeby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002202

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet