Døgnrapporten i Aakirkeby: mandag den 18. oktober

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Fredag middag kl. 11.47 ud for Østerlars førte en 53-årig mand en kabinescooter, selvom han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Fredag eftermiddag kl. 14.06 blev en 58-årig mand sigtet for at føre en varebil, selvom han var påvirket af Cannabis.

Fredag var ATK-vognen i fire timer på Nyker Hovedvej, hvor en enkelt trafikant blev målt til at køre 60 km/t i en 50 km-zone.

Søndag eftermiddag kl. 14.08 i Rønne fik en 30-årig mand et klip i kørekortet for at have benyttet håndholdt telefon, mens han kørte bil.

 

Narko

Lørdag formiddag kl. 11.15 blev en 54-årig mand på en scooter bragt til standsning, hvor manden blev fundet i besiddelse af 5 gram hash.

 

Uro og uorden

Lørdag middag fremstod en 26-årig mand aggressiv og truende, da han hidsede sig voldsomt op på biblioteket i Rønne, hvor han flere gange slog en bog ned mod skranken.

 

Vold

Fire mænd i alderen 20-25 år opførte sig søndag omkring kl. 02.00 truende overfor flere unge drenge, som sad i et busskur i Rønne. Da forurettede, en 19-årig ung mand, forsøgte at stoppe situationen, blev han tildelt flere spark og slag.

 

Brand

Søndag kl. 03.22 opstod der brand i et fælleshus og en overdækket terrasse på en campingplads i Allinge.

Mandag kl. 06.02 i Aakirkeby opstod der brand i et fyrrum, som bredte sig til noget halm, som lå på loftet. Branden opstod i forbindelse med optænding af fyr.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler