Døgnrapporten i Aakirkeby: mandag den 23. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Fredag kl. 15.33 anmeldte en borger, at en mandlig bilist havde kørt meget mærkeligt i rundkørslen på Store Torv i Rønne og påkørt en flagstang på fortovet. Borgere tilbageholdt bilisten til patruljen nåede frem. Den 47-årige bilist var ikke påvirket, men havde til gengæld heller ikke noget kørekort.

 

ATK-bilen holdt fredag først på Nybrovej i Østerlars. 4 bilister holdt ikke fartgrænsen på 50 km/t. Højeste hastighed blev målt til 68 km/t. Derefter blev der målt på Paradisvej i Nexø. Her blev en enkelt bilist noteret for 60 km/t mod de tilladte 50 km/t.

 

Brand

 

Lørdag kl. 02.19 indløb anmeldelse om brand i en campingvogn på Nordskoven Camping i Rønne. Det viste sig, at en 24-årig mand selv havde sat ild til familiens campingvogn. Heldigvis bredte branden sig ikke.

 

Musik til ulempe

 

Lørdag kl. 21.20 måtte en patrulje bede en gruppe unge mennesker i Østergade i Rønne om at skrue ned for musikken fra deres soundblaster af hensyn til naboerne. En Café i Rønne fik genopfrisket reglerne om, at udendørs musik skal ophøre kl. 22.00, og til et svendegilde i Hasle måtte patruljen lukke festen, da de festende ikke efterkom henstillingen om at skrue ned.

 

Slagsmål

 

To mænd på henholdsvis 23 og 31 år er begge blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi de indlod sig i slagsmål med hinanden på Circle K søndag kl. 02.43.

 

Trusler

 

En 50-årig mand blev søndag aften anholdt for at true en ansat i Spar i Aakirkeby. Manden var beruset og truede den ansatte, fordi han tidligere har anmeldt manden for spirituskørsel.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler