Døgnrapporten i Aakirkeby: onsdag den 25. august

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Trusler

 

Tirsdag anholdt Bornholms Politi en 53-årig mand i Årsballe, efter han de seneste par dage har truet forskellige personer på livet. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag.

 

Hundeloven

 

En 67-årig kvinde er sigtet for overtrædelse af hundeloven, fordi hendes schæferhund har løbet frit omkring på Godthåbsvej i Østermarie og bidt en anden hund i øret.

 

Færdsel

 

En 53-årig mand blev tirsdag sigtet for spirituskørsel i kabineknallert i Aarsballe. En alkometer test gav så højt et udslag, at køretøjet blev beslaglagt på stedet med henblik på konfiskation. En blodprøve skal nu fastlægge promillen.

 

En 42-årig kvinde blev ligeledes sigtet for spirituskørsel tirsdag i Aarsballe. Også hun måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve.

 

ATK-bilen målte tirsdag først på Rønnevej ved Nylars. Alle bilister overholdt fartgrænsen på 70 km/t. I Bølshavn var der til gengæld 24 bilister, der ikke overholdt fartgrænsen på 40 km/t. Højeste hastighed blev målt til 68 km/t, hvilket udløser en betinget frakendelse af kørekortet.

 

MC-betjentene var også på gaden i går og 5 bilister står til klip i kørekortet for hastighedsforseelser på Svanekevej i Østermarie. En 29-årig mand blev desuden målt til at køre omkring 125 km/t på Rønnevej mellem Aakirkeby og Lobbæk.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler