Døgnrapporten i Aakirkeby: torsdag den 11. november

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En 48-årg kvinde bosiddende i Rønne oplyste, at hun onsdag morgen kl. 07.30 kom cyklende ad Åkirkebyvej på cykelstien ved Vibegård Rønne, da hun blev påkørt af en personbil på baghjulet af sin cykel. Kvinden nåede at sætte fra med benet, så hun ikke væltede, men personbilen kørte fra stedet uden at rette henvendelse til kvinden.

Onsdag aften omkring kl. 19.30 oplyste en 30-årig mand, at der holdt en kabinescooter uhensigtsmæssigt parkeret i vejsiden på Rønnevej ved Lyngvejen i Bodilsker. Kabinescooteren stod uden lys og uden en opsat advarselsafmærkning. Få minutter efter kom en 63-årig mand bosiddende i Aakirkeby kørende langs vejen og overså kabinescooteren, som holdt parkeret i vejsiden. Manden påkørte i den forbindelse kabinescooteren, som fik materielle skader. Ingen personskade.

En 37-årig mand kørte onsdag aften kl. 20.00 galt i sin personbil på Aarsballevej i Aarsballe. Bilen væltede rundt og endte ude på marken. Manden var frakendt førerretten og syntes ligeledes påvirket, hvorfor han blev kørt til hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve.

En målrettet færdselsindsats i Tejn gav onsdag en enkelt sag, hvor en trafikant kørte over det tilladte. 

ATK-vognen stod onsdag eftermiddag tre timer på Borrelyngvej, hvor fire trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 80 km/t. Den højeste måling var på 111 km/t, hvilket udløser et klip.

 

Hærværk

En 65-årig mand bosiddende i Allinge oplyste, at der langs venstre side af sin bil var lavet tre lange ridser. Ridserne var lavet mellem kl. 8.00 og 12.25, da bilen havde holdt på Torneværksvej i Rønne.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi