Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Anmelder oplyste, at der torsdag formiddag var en bil, som holdt parkeret ude foran anmelders port i Rønne, således at han ikke kunne komme ud. Efter flere mislykkedes forsøg på at få kontakt til ejeren af bilen, blev bilen flyttet af Dansk Autohjælp, således at anmelder igen kunne komme ud ad porten.

Torsdag stod ATK-vognen på Nyker Hovedgade i to timer, hvor alle trafikanter i dette tidsrum overholdt hastighedsbegrænsningen på 50 km/t. Senere samme dag stod ATK-vognen på Vestermarievej i en time, hvor en enkelt trafikant blev målt til at køre 67 km/t i tiden i en 50 km-zone. Sidst stod ATK-vognen i en time på Munch Petersens Vej i Rønne, hvor to trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 50 km/t. Den højeste måling var på 60 km/t.

 

Dyr

Torsdag eftermiddag så anmelder en hund, som gik løst på gaden uden ejer i Aakirkeby. Hunden blev afleveret til en ven af ejeren.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk