Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Beruser

En 68-årig svensk mand var tirsdag eftermiddag beruset og højtråbende omkring Store Tovegade i Rønne. Dette var til gene for omkringboende, hvorfor en patrulje kørte til stedet. Patruljen fik kontakt til den 68-årig svenske mand, som havde en billet til Ystad-færgen senere på eftermiddagen. Manden blev af patruljen kørt til færgen, hvor personalet ville sørge for, at han kom med ombord.

 

Færdsel

Vi har via ’Bestil en betjent’ modtaget to borgerhenvendelser med ønske om hastighedskontrol på henholdsvis Aarsdalevej og Godthåbsvej i Østermarie. På Aarsdalevej kørte alle trafikanterne efter reglerne i den halvanden time, hvor der blev foretaget hastighedsmålinger. Tre personer kørte over de tilladte 50 km/t på Godthåbsvej, hvor vi var i en time. Den højeste hastighed blev målt til 62 km/t. 

 

Brand

Brandundersøgelserne af det nedbrændte kolonihavehus på Møllebakken i Aakirkeby viste, at ilden formentlig var startet ved nogle stearinlys, som havde antændt andet brændbart materiale. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk