Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Torsdag modtog vi en anmeldelse om, at der var begået hærværk på en postkasse på Kong Gustafsvej i Nexø. Hærværket skulle være begået mellem lørdag den 1. oktober kl. 22.00 og søndag den 2. oktober kl. 09.00.

 

Færdsel

En 15-årig ung mand fra Rønne blev torsdag kl. 08.25 standset på Smallesund i Rønne, idet han førte en lille knallert, som patruljen vurderede, kørte over det tilladte. Knallerten blev målt på rullefelt til at kunne køre 61 km/t, og den 15-årige blev derfor sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert.

En 74-årig mand fra Midtbornholm blev torsdag kl. 10.00 sigtet for ikke at have benyttet sikkerhedssele imens han førte bil på Vesterbro i Aakirkeby.

Torsdag kl. 10.10 på Rønnevej i Nylars blev en 53-årig mand fra Midtbornholm sigtet for at transportere lastbildæk på en varebil med tilkoblet anhænger uden at lasten var ordentligt surret fast.

En 58-årig mand fra Nordbornholm kom torsdag kl. 16.32 kørende ad Nexøvej ud for Aakirkeby bag ved en lille knallert. Idet den 58-årige mand ville foretage en overhaling foretog den 92-årige mandlig knallertfører fra Midtbornholm et venstresving således, at bilisten påkørte knallertføreren. 

 

Puff Bars

En 37-årig kvinde fra Rønne kontaktede torsdag politiet, idet hun netop havde taget nogle puff bars fra sin søn. Puff bars er en nikotinholdig engangs-e-cigaret med smag af blandt andet frugt og slik, der er ulovlige at sælge i Danmark, og ifølge moderen, havde sønnen købt disse gennem en Instragram profil.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk