Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri

Anmelder oplyste, at der den 2. februar var stjålet fire par ankelsokker fra butikken i Rønne.

Anmelder oplyste, at der mellem den 5. og den 12. februar var stjålet en kasse til afdækning af varmepumpe fra anmelders fritidshus i Nexø.

Tirsdag middag oplyste anmelder, at hun havde fået stjålet en lille taske med diverse kort fra en kurv bag på sin minicrosser, da hun handlede i en butik i Rønne.

 

Hærværk

Anmelder oplyste, at der var begået hærværk på anmelders bil, idet bilens venstre baghjul var punkteret. Hærværket var sket mellem den 12. februar kl. 13.30 og den 14. februar kl. 11.46 på anmelders adresse i Rønne.

 

Færdsel

På baggrund af en borgerhenvendelse blev der tirsdag middag lavet en målrettet færdselskontrol i Aakirkeby. Her blev to unge mænd sigtet for at have konstruktivt ændret deres knallerter, og en enkelt ung mand blev sigtet for at køre på baghjul.

Tirsdag morgen i Rønne blev en midaldrende mandlig bilist sigtet for at have kørt ind foran en cyklist i lyskrydset således, at cyklisten måtte bremse hårdt op for at undgå påkørsel.

ATK-vognen stod tirsdag i 2,5 time på Hans Thygesens vej i Listed, hvor tre trafikanter ikke overholdte hastighedsbegrænsningen på 60 km/t. Den højeste måling var på 74 km/t. Senere på dagens stod ATK-vognen i tre timer på Rønnevej i Nylars, hvor to trafikanter kørte hurtigere end de tilladte 70 km/t. Den højeste måling var på 84 km/t.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi