Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Blæst

Henover weekenden har blæsten medført, at nogle tagplader er blæst ned fra tage og ejendomme i Aakirkeby og et træ er væltet i Vestermarie.

 

Narko

En 33-årig mand blev fredag aften i Rønne sigtet for at være i besiddelse af 0,49 gram hash og en joint.

 

Uro og uorden

En 36-årig kvinde ringede natten til lørdag, da der fra en fest hos naboen var megen larm. Da patruljen ankom til stedet, var to unge mænd på henholdsvis 22 og 17 år på vej væk fra adressen i en bil, men blev stoppet af patruljen. De to personer oplyste, at de havde været oppe at toppes med de to andre unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år, som opholdte sig på adressen. Føreren af bilen, som var på vej væk fra adressen, syntes påvirket af alkohol, hvorfor patruljen tjekkede hans promille. Føreren, den 22-årige unge mand, blev sigtet for at have ført en bil uagtet at være påvirket af alkohol over det tilladte.

 

Færdsel

Lørdag stod ATK-vognen i fire timer på Almindingensvej i Østermarie, hvor ni trafikanter blev blitzet for at køre over de tilladte 80 km/t. Den højeste måling var på 119 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet.

ATK-vognen stod søndag i cirka tre timer på Stenbrudsvej i Nexø, hvor det er tilladte at køre 50 km/t. Her blev en enkelt trafikant målt til at køre 65 km/t. Senere samme dag stod ATK-vognen i tre timer på Birgersvej i Åkirkeby, hvor 13 trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 50 km/t. Den højeste måling var på 70 km/t. To af trafikanterne kørte så meget for stærkt, at de står til et klip i kørekortet.

 

Dyr

En 53-årig mand oplyste søndag aften, at han netop havde været ude og handle i Rønne, hvor han udenfor havde sat sin hundehvalp og havde sat hundesnoren fast i en hundekrog foran butikken. Da manden var færdig med at handle og gik ud af butikken, kunne han se, at snoren fortsat hang i hundekrogen, men at hundehvalpen var væk. Kort tid efter ringede manden igen for at fortælle, at han på vej hjem havde fundet hunden.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi