Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Anmelder oplyste, at han mellem onsdag den 23. kl. 21 og torsdag den 24. kl. 8 havde fået stukket en kniv i venstre bagdæk på anmelders bil. 

 

Færdsel

Anmelder oplyste fredag middag, at han havde holdt ind til siden i sin kassevogn på Store Tovegade i Rønne, da en modkørende bilist snittede vognen. Føreren af den modkørende bil havde fået et ildebefindende og var efterfølgende kørt på hospitalet.

Anmelder oplyste lørdag tidlig morgen, at der på en mark over for Sigtevej i Østerlars holdt en personbil. Personbilen havde ramt en kantpæl og var herefter fortsat et godt stykke ud på marken.

Anmelder oplyste, at der natten til søndag stod mange trafikkegler på Stavsdalsvej i Østerlars, således at de spærrede kørebanen. En patrulje kørte til stedet og flyttede trafikkeglerne ind til siden.

Sigtede, en midaldrende mand, kørte i personbil på Borgmester Nielsens Vej søndag eftermiddag og overholdte ikke sin ubetingede vigepligt, da han foretog et venstresving i krydset. Idet manden foretog svinget påkørte han en cyklist, som slap uden personskade. Manden, der førte personbilen, blev derudover sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer samt føre bil, selvom han var frakendt førerretten.

Sigtede, en midaldrende mand, kørte søndag eftermiddag ud for Aakirkeby i personbil, selvom han var frakendt førerretten.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk