Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

 

En politipatrulje standsede fredag aften ved kl. 19-tiden en mulig spiritusbilist ved Aakirkeby. Føreren, en 39-årig kvinde fra Rønne, virkede påvirket med utydelig tale. Kvinden indvilligede i at tage en narkotest, som testede positiv for euforiserende stoffer, hvorfor hun blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens § 54. Kvinden blev endvidere anholdt med henblik på at få udtaget en blodprøve på Bornholms Hospital.

Uro og uorden

 

Fredag aften blev politiet tilkaldt flere gange i forbindelse med flere tilfælde af uro og uorden i nattelivet i Rønne. Blandt andet indgav to kvinder anmeldelse om vold begået på en beværtning i byen. Herunder havde den ene kvinde pådraget sig skader, der måtte behandles på skadestuen. Politiet optog anmeldelsen og har indledt efterforskning af sagen. En patrulje måtte endvidere gribe ind i en situation med tumult uden for en beværtning og bortvise to mænd fra området.     

Politiet gennemførte i aften- og nattetimerne en målrettet tryghedsskabende indsats med kontrol på og ved flere beværtninger i midtbyen i Rønne. 

Lov om euforiserende stoffer

 

Ved fredagens tryghedsskabende indsats i nattelivet havde politiet også fokus på euforiserede stoffer. En patrulje antraf i den forbindelse en 22-årig mand, som blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Den unge mand blev sigtet og visiteret og fundet i besiddelse af 2,3 gram hvidt pulver, der blev testet positiv for kokain.   

Færdsel

 

Natten mellem lørdag og søndag blev politiet kl. 02.32 kaldt til et færdselsuheld på Pederskervej ved Aakirkeby, hvor en 28-årig mand fra Midtbornholm var kørt af vejbanen og havde påkørt et plankeværk og et elskab. Patruljen skønnede ikke føreren påvirket af hverken alkohol eller stoffer, hvilket blev bekræftet af en efterfølgende test, der var negativ.


   
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi