Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Anmelder oplyste, at nummerpladen til anmelders bil var revet af køretøjet og lagt i foruden. Dette var sket mellem fredag den 27. maj kl. 22.30 og lørdag den 28. maj kl. 08.50 på Laksetorvet i Rønne.

Mandag eftermiddag indgik en anmeldelse fra en borger, som fortalte, at hjulboltene på anmelders bils venstre forhjul var blev løsnet. Bilen holdt parkeret på Kløvermarken i Nexø, hvor hærværket var sket mellem torsdag den 19. maj kl. 21.00 og fredag den 20. maj kl. 10.00.

 

Færdsel

Mandag kl. 17.02 kom en 34-årig kvinde kørende ad Søndre Ringvej i Rønne, hvor bilens nummerplade slog ud på patruljens automatiske nummerpladegenkendelse - også kaldet ANPG. Kvinden blev derfor standset og sigtet for at køre i bilen, selvom hun ikke havde tegnet ansvarsforsikring på køretøjet. Nummerpladerne blev inddraget på stedet.

En 40-årig mand blev mandag kl. 17.25 sigtet for at køre på el-løbehjul ad Rønnevej i Aakirkeby uden at benytte en cykelhjelm. Det er fra den 1. januar 2022 lovpligtigt at benytte cykelhjem, når man kører på el-løbehjul. Bødetaksten for ikke at benytte cykelhjelm er på 1.500 kroner.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler