Biler satte rekord i påsken

Færgerne til og fra Bornholm havde travlt i den netop overståede påske, som bød på en ny rekord for Bornholmslinjen. (Foto: Molslinjen A/S)
dato

Bornholmslinjen kan nu sætte to streger under færgernes præstationer i den netop overståede påskeuge. Påsken på Bornholm blev på overførte biler bedre end nogensinde – og var på antallet af passagerer snublende nær på rekordåret 2022.

Bornholmslinjen har netop færdiggjort opgørelsen over trafikken i den forgangne påskeuge. Tallene viser en god påske, som på overførte biler var bedre end sidste år – og tæt på passagerrekorden fra 2022.

Påskeugen er i opgørelsen lavet fra onsdag før påske til og med anden påskedag i går mandag.

12.867 biler tog turen mellem Rønne og Ystad – og med sig havde de 46.006 passagerer. Det er to procent flere passagerer end i 2023, hvor 12.110 biler indeholdt 45.105 gæster frem og tilbage. Så seks procent flere biler på færgerne i dette års påske i forhold til sidste år.

I forhold til 2022 har to procent flere biler taget turen frem og tilbage til Bornholm – og antallet af passagerer var blot en enkelt procent under 2022, hvor 46.444 rejsende var med frem og tilbage.

”Det viser styrken ved mere kapacitet, når vi har flere biler med i år, hvor påsken ligger meget tidligt i forhold til påsken 2022. Det kan vi kun være tilfredse med”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kilde: Molslinjen A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.