Bornholms Politi: Seneste nyt fra Aakirkeby - mandag den 31. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Narkokørsel

Lørdag modtog Bornholms Politi flere anmeldelser om, at flere motorcykler kørte med meget høj fart rundt om på øen og blandt andet på Søndre Landevej ved Limensgade. En patrulje kørte derud for at udføre færdselskontrol og standsede en bil med 5 unge i. Føreren – en 20-årig mand -  var påvirket af kokain og blev bragt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve. En anden 20-årig mand, der var passager i bilen blev fundet i besiddelse af 17,37 gram kokain.

 

Færdsel

ATK-bilen målte lørdag i 4 timer på Søndre Landevej ved Pedersker, hvor fartgrænsen er 70 km/t. Det blev til 12 målinger, hvor en står til klip i kørekortet for en hastighed på 112 km/t.

På Munch Petersens Vej i Rønne blev der noteret 3 overtrædelser af fartgrænsen på 50 km/t. Højeste hastighed blev målt til 61 km/t.

Søndag blev der først målt på Almindingensvej i 80 km-zone. Her kørte 12 for stærkt og højeste hastighed blev målt til 112 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet. Derefter blev der målt på Borrelyngvej, hvor der ofte køres for stærkt. Søndag blev 7 bilister noteret – højeste hastighed blev målt til 99 km/t. 

Søndag formiddag standsede en patrulje en gruppe af motorcyklister på Søndre Ringvej i Rønne. Gruppen var på motorcykeltur på Bornholm og mente ikke, de havde kørt for stærkt. Med baggrund af de anmeldelser Bornholms Politi modtog både lørdag og søndag, blev gruppen vejledt om fartgrænserne på de bornholmske veje. En af motorcyklisterne havde dog glemt at betale grøn ejerafgift, så nummerpladerne blev inddraget.

Søndag kl. 21.41 anmeldte en borger, at han netop havde haft kontakt med en mand, der holdt i bil på landevejen mellem Lobbæk og Aakirkeby. Manden var enten fuld eller havde det dårligt, og kørte mod Aakirkeby. Patruljen fik kontakt med manden på p-pladsen ved Netto i Aakirkeby. Han var påvirket af både spiritus og narko eller medicin og i øvrigt frakendt kørekortet, så han fik et par sigtelser med hjem. Bilens ejer blev desuden sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

En færdselskontrol søndag aften på Aabyvej i Rønne resulterede i 5 hastighedssager, hvor højeste hastighed blev målt til 104 km/t. Desuden står en bilist til klip i kørekortet for at bruge håndholdt mobiltelefon.

 

 


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler