Bornholms Politi: Seneste nyt fra Aakirkeby - tirsdag den 11. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

 

Mandag kl. 14.28 kørte en lastbil og en personbil i krydset Kannikestræde/Storegade i Aakirkeby. En 55-årig lastbilschauffør påkørte en 23-årig kvinde i personbil. Uheldet skete med lav fart og umiddelbart uden personskade, men kvinden blev kørt til hospitalet til kontrol.

 

Fem biler har i går mistet deres nummerplader fordi ejerne ikke havde forsikret køretøjet eller ikke betalt grøn ejerafgift.

 

ATK-bilen holdt mandag formiddag på Nordre Ringvej i Rønne ved Holger Lundgrensvej. Hele 48 bilister overholdt ikke fartgrænsen på 50 km/t. Seks står til klip i kørekortet og en enkelt til betinget frakendelse for en hastighed på 88 km/t. 

På Poulskervej i 80 km-zone kørte en bilist 99 km/t, mens alle overholdt fartgrænsen på Pedersker Hovedgade.

 

Vi havde også en færdselspatrulje rundt på øen i går med fokus på uopmærksomhed. Der blev givet bøde for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, bøde og klip for brug af håndholdt mobiltelefon, og så fik en 17-årig mand konfiskeret sin ulovlige knallert, fordi det var anden gang indenfor 3 år, han kørte på ulovlig knallert.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler