Valg til menighedsrådet i Nylars: Kom og vær med

dato

Tirsdag den 17. september 2024 kl. 19.00 inviteres alle til Nylars Samlingshus for at deltage i valget af det nye menighedsråd. Dette vigtige valg vil afgøre, hvem der skal lede og støtte kirkens aktiviteter og fællesskaber de næste fire år.

Menighedsrådet spiller en afgørende rolle i driften af kirken og dens aktiviteter. Det er menighedsrådet, der ansætter personalet og sikrer, at der er gode rammer for alle kirkelige handlinger. Rådet er også ansvarligt for vedligeholdelsen af kirkegården, præsteboligen, sognegården og præsteskoven. Derudover arrangerer menighedsrådet ture og koncerter og samarbejder med sognets øvrige foreninger.

Menighedsrådets betydning
Uden et fungerende menighedsråd ville det være umuligt at drive kirken. Menighedsrådet sørger for, at kirken kan tilbyde et rigt og varieret program til glæde for alle i sognet. Hen over sommeren har menighedsrådet stået bag flere spændende koncerter i kirken, foredrag på kirkegården og en ny førstesal i præsteboligen.

Vigtigheden af fællesskab
Formand for menighedsrådet, Birgitte Ekstrøm, understreger vigtigheden af fællesskab og samarbejde. "Sammen er vi stærke - og får skabt gode fællesskaber i Nylars, Lobbæk og Arnager," siger Ekstrøm. Hun opfordrer alle til at møde op og deltage i valget, så menighedsrådet kan fortsætte det gode arbejde.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 17. september 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Nylars Samlingshus / Nyvest Center, Kirkevej 6-8, 3720 Aakirkeby
Arrangør: Alle

Kom og vær med til at forme fremtiden for Nylars Kirke og dens mange aktiviteter.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut