Bornholms Politi: Seneste nyt fra Aakirkeby - fredag den 14. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Grænsekontrol

Tirsdag aften anløb en polsk sejlbåd havnen i Vang med 3 personer om bord. Alle blev afvist på grund af rejserestriktionerne.

Torsdag aften anløb endnu en polsk sejlbåd Allinge Havn. De seks personer ombord havde Covid-19 pas men ikke anerkendelsesværdigt formål. De blev bedt om ikke at forlade båden, indtil de sejlede videre.

Vold og narko

En 30-årig kvinde og en 31-årig mand truede og slog onsdag en 32-årig mand for at få ham til at ændre forklaring i en straffesag. Manden blev blandt andet slået med en cykelwirelås. De to gerningsmænd blev anholdt og torsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet i to uger. Den 31-årige mand er tillige sigtet for at være i besiddelse af hash på sin bopæl.

Færdsel

En 63-årig kvinde påkørte onsdag kl. 13.50 en 54-årig mand på scooter på Ny Postvej i Nexø. Manden blev kørt til kontrol på hospitalet.

Onsdag målte ATK-bilen på Vestermarievej i en time. To bilister kørte for stærkt – højeste hastighed blev målt til 59 km/t. På Munch Petersens Vej i Rønne blev en enkelt bilist også noteret for 59 km/t. 

Torsdag blev der målt på Birgersvej i Aakirkeby. Fem bilister kørte for stærkt – højeste hastighed blev målt til 62 km/t. Værre stod det til på Melstedvej ved Bækken, hvor hele 32 bilister blev noteret i løbet af de 3 timer, der blev målt. Højeste hastighed var her 90 km/t., hvilket udløser et klip kortet.

Fredag kl. 01.56 blev en 21-årig kvinde standset i bil på Zahrtmannsvej i Rønne. En alkometertest slog ud over det tilladte, og hun måtte en tur på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastslå promillen. En 18-årig passager i bilen virkede påvirket af narko og oplyste også selv, at han havde røget hash tidligere på aften. Ved visitation blev han fundet i besiddelse af 1,34 gram hash.


Musik til ulempe

Bornholms Politi har et par gange været ude for at bede borgere om at dæmpe musikken og lukke døre og vinduer af hensyn til naboerne.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler