Bornholms Politi: Seneste nyt fra Aakirkeby - mandag den 3. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Færdsel

Torsdag d. 29. april kl. 14.25 kørte en ældre mand venstre rundt i Almindingens Rundkørsel i Rønne.

Torsdag kl. 17.46 forulykkede en 22-årig kvinde i bil på Kirkevej. Kvinden påkørte et træ og kom alvorligt til skade, men er meldt uden for livsfare.

En 25-årig mand er sigtet for at have kørt med 200 km/t på de bornholmske landeveje samt at have foretaget en hasaderet overhaling. Kørslen betragtes som vanvidskørsel, og bilen er konfiskeret.

Fredag målte ATK-bilen på Borrelyngvej i 80 km-zone. 9 bilister havde for meget fart på – højeste hastighed blev målt til 106 km/t. Derefter blev der målt på Stenbrudsvej i Nexø i 50 km-zone. Her kørte 6 bilister for stærkt – højeste hastighed blev målt til 65 km/t.

Lørdag var ATK-bilen først på Poulskervej i 80 km-zone, hvor 7 bilister ikke kunne overholde fartgrænsen. Højeste hastighed blev målt til 114 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet. Dernæst blev der målt på Sdr. Landevej i Nexø i 50 km-zone. I løbet af 3 timer blev 34 bilister blitzet – 1 bilist står til klip i kørekortet for en hastighed på 69 km/t. 

Søndag blev der målt på Segenvej ved Travbanen. 11 bilister kørte for stærkt – højeste hastighed blev målt til 90 km/t. Bagefter blev der målt på Birgersvej i Aakirkeby. 3 bilister kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t. Højeste hastighed blev målt til 60 km/t.

Tyveri

Mellem torsdag d. 29. april kl. 18.00 og fredag d. 30. april kl. 06.00 har ukendte gerningsmænd stjålet en del værktøj fra Strandhotellet i Sandvig, der er under ombygning. Bornholms Politi hører gerne fra borgere, der kan bidrage med oplysninger i sagen.

Vold

Lørdag kl. 16.36 blev politiet kontaktet af en borger, der havde set 4 unge overfalde en ældre mand i Snellemark i Rønne. Manden var blevet sparket, så han mistede fodfæstet og faldt på fortovet. Patruljen fandt de 4 unge og en 15-årig dreng er nu sigtet for vold. De 3 øvrige er siget for medvirken til vold.

 

 

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler