Er du Hans Rømer Skolens nye skolepædagog?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Er du Hans Rømer Skolens nye skolepædagog, der tilknyttes børnehaveklassen skoleåret 24/25?

Vi mangler en ny skolepædagog, der sammen med os andre arbejder for at give vores elever og deres forældre verdens minimum næstbedste skoletilbud! Vi er rigtig godt på vej, men mangler helt sikkert lige netop dig! Du vil kunne arbejde med både skolens yngste og ældste elever. Det kan nemlig være forskelligt fra år til år. Næste skoleår forestiller vi os dog, at dine opgaver kommer til at ligge i skolens børnehaveklasse. 

 

Du er godt hjulpet på vej til at blive en del af holdet, hvis du

 • som ledestjerne har, at børn gør det bedste, de kan; lykkes de ikke, er det de voksne, der gør noget andet
 • har en ægte interesse i skolens børn – og kan møde dem & deres forældre og arbejde ud fra deres perspektiv
 • er uddannet pædagog

 

Vi forestiller os, at

 • dine pædagogopgaver ligger i vores skoledel, hvor du sammen med særligt dine kolleger arbejder for at gøre en forskel for skolens børn
 • du arbejder for at skabe gode, trygge læringsmiljøer for børnene og støtte dem i deres trivsel, udvikling, læring og dannelse
 • du er fagligt stærk og ambitiøs, du er dygtig i særligt relationsarbejdet
 • du kan og vægter samarbejdet med barnet og dets forældre, du inddrager dem
 • du kan lide at blive udfordret også af dine kolleger og din ledelse – og at udfordre os, så vi bliver dygtigere sammen

Første gang du sætter dine ben på Hans Rømer Skolen

Vil du mærke, at vi er en skole, hvor der er rart at være for store & små. Du vil blive mødt af mange forskellige børn og voksne, vi har plads til forskellighed. Du vil også kunne se og fornemme, at vi passer på hinanden og vores skole.

 

Du vil erfare, at hos os

 • er der glade, imødekommende børn og voksne
 • bliver du en del af en dygtig og ambitiøs personalegruppe
 • arbejder vi for at danne væredygtige børn og unge med fokus på læring og trivsel

Vi er den moderne folkeskole med plads til idéer og udvikling

Vi er en klassisk, men samtidig også moderne folkeskole. Vi er som fagprofessionelle ambitiøse på både vores elevers vegne, men også vores egen. Vi vægter et højt fagligt indhold i vores undervisning og vores opgaveløsning, vi arbejder fokuseret på at skabe god trivsel hos vores elever. Samtidig er vi nysgerrige og kan ikke lade være med at få og give plads til nye ideer, der styrker vores skoletilbud yderligere. 

 

Vores mål & drømme

Vi ønsker at udvikle vores skoletilbud yderligere. Derfor ser vi ind i en nær fremtid, hvor vi i endnu højere grad kommer til at arbejde ud fra et klart defineret børnesyn om, at børn gør det så godt, de kan. Vi vil også tage næste skridt i vores bestræbelse på at udvikle og arbejde ud fra en fælles, pædagogisk praksis, hvor vi alle gør det, vi ved virker og det, der skal til for at skabe det bedste læringsmiljø for vores elever. Netop for at gøre eleverne både fagligt stærkere og fortsat sikre god trivsel for vores elever.

 

Vil du være med?

Så skal du søge den ledige stilling som skolepædagog hos os. Stillingen er på 28 timer, du arbejder på årsnorm, dvs. du har flere timer i skoleugerne, men holder fri når skoledelen er lukket. Har du lyst til at få flere timer, vil der være mulighed for at få supplerende vikartimer i først og fremmest skolens SFO. Er du blevet mere nysgerrig, ring til Stine!

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

 

Stillingen er på 28 timer pr. uge.  

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

23-05-2024

Samtaletidspunkt

Uge 23

Ansættelsesdato

01-08-2024

Kontaktperson

Mellemleder, leder af gruppe 1 (0. - 5. klasse)

Stine Hjorth Pedersen

56923406  / 21659767

Arbejdssted

Hans Rømer Skolen
Hans Rømersvej 27, 3720 Aakirkeby

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

 

Center for Skole
Fælles om at levere det bedste. Øens seks folkeskoler, to specialskoler og Ungdomsskolen arbejder tæt sammen om at give eleverne den højest mulige kvalitet i undervisningen og en sund trivsel. Vi deler viden, og udnytter fordelene, ved at arbejde sammen. Hver folkeskole er unik og har deres personlighed. Fælles for os er, at vi er åbne ud mod omverdenen og en aktiv del af lokalsamfundet. Alle vores skoler har naturen lige uden for døren, det udnytter vi til at give eleverne en grøn (ud)dannelse. Vi sætter pris på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene til vores børn. Velkommen til Fælles Folkeskole Bornholm.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hans Rømer Skolen, Hans Rømersvej, 3720 Aakirkeby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6041212

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet