Nyt fra Aakirkeby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aakirkeby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Onsdag eftermiddag modtog vi en anmeldelse om et færdselsuheld på Storegade i Svaneke. En 74-årig tysk mand kom sammen med sin kone cyklende ad Storegade, hvor en 76-årig kvindelig bilist holdt parkeret. Idet manden skulle til at køre forbi bilen, åbnede kvinden døren til sin bil, således at den uheldigvis ramte den mandlige cyklist. De to parter fik udvekslet kontaktoplysninger, hvorefter den 74-årige tyske mand blev kørt til tjek på hospitalet.

Torsdag morgen førte Bornholms Politi kontrol ved færgen. Her blev en varebil udtaget, og det viste sig, at varebilen havde en totalvægt på 5040 kg, selvom køretøjet kun at tilladt en totalvægt på 3500 kg. Den 36-årige fører af bilen samt firmaet der ejer bilen, blev derfor sigtet for overlæs af varebilen.

En borger havde gennem ’Bestil en betjent’ funktionen på politi.dk anmodet om en knallertkontrol i Aakirkeby nær Hans Rømersvej, Birgersvej og Jernbanegade i skoletiden og mellem 19.00 og 22.00. En færdselsbetjent tog derfor ud til området omkring skoletid, hvor alle trafikanterne i tidsrummet kørte, som de skulle.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler