Skolepædagog på Hans Rømer Skolen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kom og vær med som skolepædagog i vores nære fællesskaber på HRS

Fra det nye skoleår mangler vi 1 til 2 nye skolepædagoger, som sammen med os andre arbejder for at give vores elever og deres forældre verdens bedste skoletilbud! Vi er rigtig godt på vej og inviterer dig med ombord.

Træd ind på en skole, hvor du fra start oplever

  • glade og imødekommende børn og voksne
  • et højt fagligt niveau hos dine kommende kolleger og samarbejdspartnere
  • at gode ideer er mere end velkomne

Det og meget mere får du hos os!

Første gang du sætter dine ben på Hans Rømer Skolen

…vil du vil straks mærke, at vi er en skole, hvor stemningen er god. Som både barn og ansat på Hans Rømer Skolen trives man. Børnenene faktisk så godt, at vi ligger over landsgennemsnittet, når man spørger dem i trivselsmålingen. Du vil blive mødt af mange forskellige børn og voksne, vi arbejder med plads til forskellighed. Du vil også kunne se og fornemme, at vi passer rigtig godt på vores skole. Her skal nemlig være rart at lære og være.

Den moderne folkeskole med plads til idéer og udvikling

Vi er en klassisk, men samtidig også moderne folkeskole. Vi er som fagprofessionelle ambitiøse på både vores elevers og egne vegne. Vi vægter et højt fagligt indhold i vores undervisning og opgaveløsning, vi arbejder fokuseret på at skabe god trivsel hos vores elever. Samtidig er vi nysgerrige og kan ikke lade være med at få og give plads til nye ideer, der styrker vores skoletilbud yderligere til gavn for vores skønne børn og deres forældre.

Oplev et fagligt fællesskab om børnenes læring og børnenes trivsel

Du indgår i team med lærere, der bliver dine nærmeste kolleger. Du vil samtidig også som skolepædagog blive tilknyttet pædagogteamet, hvor det er den pædagogfaglige sparring, der naturligt er særligt meget er i fokus.

Vær fælles om hverdagen – med stor grad af frihed

På Hans Rømer Skolen arbejder vi hver dag for at skabe det bedste skoletilbud for vores elever til glæde for dem, deres forældre – og os selv. For vi er ambitiøse og sætter en ære i at lave et rigtig godt skoletilbud. For os er ’godt’, når vi også sammen medvirker til at skabe bedste forudsætninger for vores elever i deres både faglige såvel som trivselsmæssige udvikling, så de bliver væredygtige børn og unge. Vi er på skolen, når det er påkrævet, men giver også mulighed for, at du selv tilrettelægger, hvor og hvornår du lægger dine individuelle arbejdstimer. Det giver for os rigtig god mening – og værdi.

Vores forestilling om dine kommende opgaver

  • Umiddelbart forestiller vi os, at du bliver en del af vores gruppe 2, som varetager undervisnings- og pædagogopgaver i gruppen af elever fra 5. – 9. klasse.
  • Dine opgaver bliver i samarbejde med dine kolleger at skabe læringsmiljøer for børnene og støtte dem i deres trivsel, udvikling, læring og dannelse
  • Måske det også vil være dig, der sammen med én af lærerne i gruppe 2 står foran at skulle etablere et helt nyt og særligt tilrettelagt undervisningstilbud for en lille gruppe af elever, for hvem det er ganske svært at overskue en ’helt almindelig skolegang’: Undervisningstilbuddet vil have som mål at tilbyde undervisning i et trygt og overskueligt læringsmiljø og dermed muliggøre opretholdelse af skolegang for vores særligt sårbare, unge mennesker.

Du er godt hjulpet på vej, hvis du

  • som ledestjerne har, at børn gør det bedste, de kan; lykkes de ikke, er det de voksne, der skal gøre noget andet
  • har en ægte interesse i dine elever som mennesker – og kan møde dem & deres forældre der, hvor de er
  • er uddannet pædagog, gerne med erfaring i arbejdet med børn, for hvem skole og trivsel kan være særligt svært

Er det nu, du skal være en del af Hans Rømer Skolen?

Så skal du søge den faste skolepædagogstilling hos os. Stillingerne er på 28 ugentlige timer, du arbejder på årsnorm. Timerne ligger i vores skoledel.  Har du lyst til færre timer, så lad os det vide. Har du derimod lyst til flere, supplerende timer, vil der være mulighed for primært vikartimer i først og fremmest skolens SFO.  Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit cv. Er du blevet mere nysgerrig, evt. med lyst til besøg eller har du spørgsmål, ring endelig til vores skoleleder, Pernille Rigstad, på telefon 5692 3405 eller 3046 5627.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.
Kørekort til personbil er et krav.

Stillingen er på 28 timer pr. uge

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen. 

Ansøgningsfrist

11-06-2023

Samtaletidspunkt

14-06-2023

Ansættelsdato

01-08-2023

Kontaktperson

skoleleder
Pernille Rigstad
56923405 / 30465627

Arbejdssted

Hans Rømer Skolen
Hans Rømersvej 27, 3720 Aakirkeby

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads. 

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.


 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Bornholm Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hans Rømer Skolen, Hans Rømersvej, 3720 Aakirkeby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rekruttering.brk.dk/rekruttering/JobNotice.aspx?CompanyId=InnomateHR_Prod&JobNoticeId=4349

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835780

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet